Logo Lammens Recycling

Landscaping

Betrouwbare partner voor het nauwkeurig
afgraven en nivelleren van uw terrein

Lammens Recycling is een betrouwbare keuze voor het nauwkeurig afgraven en nivelleren van uw terreinen. Onze moderne machines zijn uitermate geschikt voor zowel kleine als grote percelen.
Onze vakkundige medewerkers voeren elke taak steeds nauwkeurig uit. Bovendien zorgen zij ervoor dat uw terrein opgeruimd wordt achtergelaten.
De afgegraven grond wordt tevens direct door onze diensten weggevoerd zodat de andere werkzaamheden onmiddellijk kunnen aanvangen.

Daarnaast is Lammens Recycling de partner bij uitstek voor het plaatsen van afsluitingen en poorten en dit steeds aan de scherpste prijzen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Verhardingswerken

Lammens Recycling is ook actief in verhardingswerken zoals het aanleggen van opritten en parkings in klinkers, asfalt, beton, grind of dolomiet. Onze bekwame mensen zorgen ervoor dat u binnen de kortste tijd de trotse eigenaar bent van een professioneel aangelegde oprit of parking.

Ons ervaren team van professionele medewerkers zorgt voor een naadloze uitvoering en persoonlijke begeleiding van uw project.

Scherpste prijs

U geniet van een vaste prijs voor al onze diensten: containerverhuur, levering en/of afhaling, afvalverwerking, ... Bij Lammens Recycling geen verrassingen achteraf.

Vrijblijvende offerte

Voor meer info of een prijsaanvraag, aarzel dan zeker niet ons te contacteren. Lammens staat je graag bij met meer informatie en een advies op maat.

Wenst u meer informatie over deze dienstverlening?

Vul dan het formulier in en één van onze medewerkers contacteert u kortelings!

Exploitatieadres

Eegene 3, 9200 Oudegem
BTW 0441.924.872